Aftersun

Eindelijk een aantal mooie zomerse dagen in Nederland. Ook gaan we massaal naar het buitenland om te genieten van de vakantiedagen. Naast een goede zonbescherming heeft je huid ook zeker zorg nodig na een heerlijke dag in de zon om je huid in topconditie te houden. Haal je aftersun maar tevoorschijn!

Aftersun voelt niet alleen heerlijk koel aan op je huid, het verlengt ook je gebruinde kleur. Niet overslaan dus! Gelukkig hebben wij speciaal voor jou de Biologisch After Sun ontwikkeld. Twijfel je nog steeds op deze aan te schaffen? Na het lezen van de onderstaande voordelen niet meer!

1# Aftersun verkoelt je huid onmiddellijk

Na het zonnen is het belangrijk om alle resten zonnecrème van je af te wassen onder de douche of in bad. Daarna hydrateer je je huid met aftersun.  Aftersun bevat ingrediënten die je huid instant verkoelen en helpen herstellen. Zo stimuleert aloë vera, een ingrediënt dat veel voorkomt in aftersun, het huidherstel heel goed. De Biologisch After Sun Crème van Laboratoires de Biarritz bevat aloë vera waarmee je de geïrriteerde huid direct kalmeert en verfrist.

2# Aftersun beperkt je huidschade

Of je nu rood of bruin bent geworden: dat je bent verkleurd is een teken dat je huid schade heeft opgelopen. Als je je huid na blootstelling aan de zon goed insmeert met aftersun, houd je haar gehydrateerd en ga je vervellen gedeeltelijk tegen.

De After Sun van Laboratoires de Biarritz voorziet de huid van intensief vocht nadat deze is blootgesteld aan de zon. Het exclusieve ALGA-GORRIA®-ingrediënt biedt antioxiderende werking die 5 keer sterker is dan vitamine C. De formule bevat ook extract van bruine algen, dat de huid kalmeert en irritatie en roodheid minimaliseert, veroorzaakt door de effecten van UV-stralen.

3# Aftersun verlengt je gouden gloed

Een goed gehydrateerde huid gaat minder snel vervellen en verliest haar bruine kleurtje dus ook minder snel. De aftersun van Laboratoires de Biarritz verlengt de beschermingsfactor voor gezicht en lichaam. Gecombineerd met de zonneschermserie van Laboratoire de Biarritz verbetert het de bescherming en het antioxiderende effect. De vloeistof bevat gepatenteerde algenextracten die vrije radicalen neutraliseren.

Ben jij na het lezen van onze blog overtuigd? Koop dat hier de aftersun van Laboratoires de Biarritz en geniet zonder zorgen van het prachtige zomerse weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *